top of page

Hjärtat talar

grekiska

 

Den trettioåriga läkaren Maria

sitter i ett flygplan, på väg tillbaka

till barndomens ö i Grekland där moderns sida av släkten bor. Hon vet inte varför hon har kallats dit, eller vad hon kan förvänta sig. Hon har aldrig förstått varför kontakten med familjen bröts när hon var tio år och har svårt att förlåta att de övergav henne.

Återföreningen väcker starka känslor till liv och hon går från att ha varit ensam till att plötsligt vara en del i en stor, kärleksfull familj som styrs av den godhjärtade men excentriska mormodern. Maria blir snart varse att med gemenskap och tillhörighet följer inte bara trygghet och mening, utan även ansvar och krav.

När hon möter kärleken tillåter hon sig för första gången att bortse från förnuftet och kastar sig in i en passionerad relation som låter henne utforska sin egen lust och kvinnlighet, men saker blir komplicerade när en tragedi inträffar och snart befinner hon sig mitt i ett äkta grekiskt drama.

Hjärtat talar grekiska som ljudbok

Den 22/2 2023 släpptes Hjärtat talar grekiska som ljudbok och jag är överväldigad över det fantastiska  mottagandet. Inom en vecka låg boken på 20:e plats av Storytels Topp50 i Sverige.

9562500F-D7B2-40E1-A910-FE851182E055_edited.jpg

Du kan köpa boken här:

Skärmavbild 2023-02-11 kl. 17.23.31.png

Det krävs mod att skriva så explicit om sex och passion, men samtidigt hade det inte känts ärligt och sant om inte de noga utvalda sexscenerna varit med.

Du riktigt känner hur den grekiska solens strålar värmer upp din hud och hur saltvattnet smakar på tungspetsen.

Det var härligt att få läsa om den kvinnliga lusten & modet att ta för sig. Det var också ljuvligt att få drömma sig bort till Greklands underbara miljöer.

Vilken underbar bok tänker jag för mig själv när jag läst ner sista sidan & vilken tur att det är början på en serie!🥰

Jag gillade boken som innehöll mycket känslor, att våga följa sitt hjärta och att våga göra annat i livet än det gamla vanliga på rutin.

bottom of page