top of page

Så var det dags igen …

Knappt hade jag hunnit njuta av att var klar med redigeringen innan det var dags för korrekturläsning…

Efter två veckors genomgång av korrekturläsarens kommentarer och lusläsning av manus i samarbete med mina fina vänner Yvonne och Erik börjar det bli dags att skicka tillbaka manus till förläggaren.


När man gör något för första gången är det svårt att förutse och förstå nästa steg men det svåraste är nog att man inte vet hur man själv fungerar i sammanhanget, att man inte kan läsa sig själv. Men jag börjar skönja ett mönster: det blir blir svårare och svårare att avgöra när jag är klar ju närmre det definitiva slutet jag kommer.


Efter inte så lite vånda har jag nu ändå bestämt mig för att korrekturläsningen är klar och imorgon skickar jag in det korrekturlästa manuset till förläggaren.

Hisnande spännande och nervkittlande att ta ytterligare ett steg mot färdig bok!9 views0 comments

Recent Posts

See All

Bình luận


bottom of page