top of page

Oj, vad det var roligt med bokmässa!


Det var som sagt första gången för mig och jag visste inte riktigt vad jag kunde förvänta mig men verkligheten överträffade alla fantasier. Mesta tiden tillbringade jag i montern på andra våningen med skrivmamman Jeanette Niemi, charterdeckardrottningen Anna-Maria Ekblad och fotografen/ ljudteknikern och stöttepelaren Thomas Niemi.


Jag höll på att ramla baklänges när jag första eftermiddagen vågade mig ner i stora mässhallen. Det var som att ta rulltrappan från Göteborg till Manhattan; öronbedövande sorl, hög energinivå och ännu högre puls. Så häftigt men väldigt skönt att kunna retirera upp till Göteborg igen när det blev för mycket.


Jag har träffat så spännande människor och haft många fina samtal och möten. Att arbeta tillsammans på monterns lilla yta i fyra dagar borde varit en större utmaning än det var. Mot slutet var vi som en enda organism som kommunicerade ordlöst (nåja, jag är ju inte den tysta typen) och dansade en perfekt bokmässedans tillsammans.


Nu har det gått en vecka men jag har fortfarande vår rytm kvar i blodet och behöver tid för att smälta hela upplevelsen. Blogg med bilder kommer.


12 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page