top of page

Känslan att hålla i sin tryckta bok...


....är oväntat stark och svår att beskriva. Trots att jag vetat att den skulle komma, att jag väntat och längtat så känns det helt ofattbart när jag för första gången smeker omslagsbilden. När jag på måfå öppnar pärmarna och ögnar igenom en sida är känslorna delade och överraskande. Det är mina ord, ändå känns texten främmande. Hittills har jag haft den framför mig på en dataskärm, kunnat flytta, stryka och ändra. Nu är orden fastlåsta på orörda papper. Jag känner igen dem men ändå är de främmande, ser annorlunda ut, meningarna nya. Det känns högtidligt och overkligt. Att efter fyra års arbete hålla en färdig bok i mina händer överträffar mina förväntningar och styrkan i känslan överrumplar mig.

I natt har jag sovit med boken på huvudkudden bredvid mig :)19 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page