top of page

Fri att skriva - Gratis workshop om skrivandets faser … och fasor!


På lördag 21/5, klockan 10-11.30 under Stockholms bokhelg, kan du delta i en workshop om skrivande tillsammans med mig och skrivpedagog Jeanette Niemi. Målgrupp är alla som skriver eller vill komma igång att skriva. Syftet är inspiration, ökad kreativitet, kunskap och gemenskap.

Välkommen.

Information om Workshop "Fri att skriva":


Vi bjuder på en workshop under Stockholms bokhelg! För dig som skriver eller vill skriva men tvekar. Vi hjälper dig igång och att bli fri i ditt skrivande i denna workshop om skrivandets faser och fasor.


För vem? Detta är en workshop för dig som känner att du vill skriva men inte kommer igång. Du kan också ha kommit igång men det har stannat upp.


När? Lördag den 21 maj, kl 10 -11.30, under Stockholms bokhelg.


Var? Hoi Publishing, Johannesgränd 1, Gamla stan i Stockholm


Hur? I en lekfull och lättsam workshop får du förståelse för skrivprocessens faser och fasor. Vi beskriver de faser du behöver ta dig igenom i ditt arbete att skriva en bok. Och vi pratar om alla de känslor som med nödvändighet dyker upp i den kreativa processen. Vi varvar samtal med skrivande och övning.


Varför? Att träna och samtala om sitt skrivande är vägen att bli fri i sitt skrivande. Här ges du tillfälle att ta del av andras upplevelser och genom det skapa ny energi och ny förståelse för ditt eget skrivande.


Kostnad? Nej, detta är en kostnadsfri workshop.


Vilka? Angela Rizzo är läkaren och uttryckande konstterapeuten som följde sin dröm och blev författare. Aktuell med debutromanen “Hjärtat talar grekiska” på Hoi publishing, en feelgood med mycken värme och kärlek på en ö i Grekland. Låter livet styras av nyfikenhet, lust och kreativitet.

Jeanette Niemi är beteendevetaren och kompetensutvecklaren som slutade sin anställning och startade företaget Kreationslotsen. Numer skrivpedagog, författare och stolt grundare till Bokskrivarakademin, Bokskrivarfestivalen och Skrivradion. Låter livet styras av kreativitet, lust och optimism.

Anmälan? Ja, antalet platser är begränsat så fyll i anmälningsformuläret, så återkopplar vi om du har fått en plats. https://forms.gle/x3ehrZ5guYmJM4Ar8


Ta med dig? Papper och penna.

Varmt välkommen! /Jeanette & Angela38 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page