top of page

Äntligen en titel!


Under de månader som jag arbetat med mitt manus har det gått under arbetsnamnet Att hitta hem eftersom det för mig var huvudtemat när jag startade. Nu när den ska få vingar och ge sig ut och erövra världen förtjänar den en bättre titel.

Jag letade i manuset efter titlar som låg gömda i texten. Jag var övertygad att den fanns där någonstans och det gjorde den. Hjärtat talar grekiska hamnade omedelbart på topplistan av möjliga titlar och ju längre jag smakade på det desto säkrare blev jag tills jag insåg att jag kunde sluta leta. Manuset hade presenterat sig. Nu kvarstår fortfarande

ett namn för romansviten men det har jag inte hittat ännu. Jag lugnar mig lite och har tillit till att även det träder fram när tiden är mogen.

8 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page