top of page

Hjärtat talar

grekiska

 

Den trettioåriga läkaren Maria

sitter i ett flygplan, på väg tillbaka

till barndomens ö i Grekland där moderns sida av släkten bor. Hon vet inte varför hon har kallats dit, eller vad hon kan förvänta sig. Hon har aldrig förstått varför kontakten med familjen bröts när hon var tio år och har svårt att förlåta att de övergav henne.

Återföreningen väcker starka känslor till liv och hon går från att ha varit ensam till att plötsligt vara en del i en stor, kärleksfull familj som styrs av den godhjärtade men excentriska mormodern. Maria blir snart varse att med gemenskap och tillhörighet följer inte bara trygghet och mening, utan även ansvar och krav.

När hon möter kärleken tillåter hon sig för första gången att bortse från förnuftet och kastar sig in i en passionerad relation som låter henne utforska sin egen lust och kvinnlighet, men saker blir komplicerade när en tragedi inträffar och snart befinner hon sig mitt i ett äkta grekiskt drama.

 


 

 

9562500F-D7B2-40E1-A910-FE851182E055.png

Du kan köpa boken här:

Det krävs mod att skriva så explicit om sex och passion, men samtidigt hade det inte känts ärligt och sant om inte de noga utvalda sexscenerna varit med.

Du riktigt känner hur den grekiska solens strålar värmer upp din hud och hur saltvattnet smakar på tungspetsen.

Hjärtat talar grekiska beskriver vackert kärleken mellan två personer som älskar så djupt men är förbjudna att göra det, och den är fullproppad med eldigt heta sexscener. Det känns nästan som att du är med på plats ibland och man blir lite lätt generad.

Jag gillade boken som innehöll mycket känslor, att våga följa sitt hjärta och att våga göra annat i livet än det gamla vanliga på rutin.

bottom of page